نروژ یکی از جذاب ترین مقاصد مهاجرتی در حوزه اسکاندیناوی است، در این مقاله شرایط مهاجرت به این کشور و انواع روش های مهاجرت بررسی می شود همچنین برای اطلاع از اخذ اقامت و پاسپورت این کشور با ما همراه باشید.

مقدمه

نروژ یکی از کشور‌های اروپایی است که سیستم اقتصادی بسیار قوی دارد و اولین اقتصاد نفتی اروپا را به خود نسبت داده است. کشور‌های زیادی در دنیا پیدا نمی‌کنید که هزینه‌ی دانشگاه آن‌ها رایگان باشد و در کنار آن کیفیت آموزشی روز دنیا را به شما ارائه بدهند، پس اگر به دنبال یکی از این موارد هستید تا بتوانید آینده‌ی خود را در یک کشور اروپایی پیشرفته رقم بزنید و در کنار آن هزینه خیلی زیادی متقبل نشوید به شما توصیه می‌کنیم که اطلاعات دقیقی راجع به مهاجرت به نروژ و شرایط آن بدست آورید.

جالب است بدانید که سازمان‌ملل، نروژ را در صدر بهترین و با کیفیت‌ترین استاندارد‌های زندگی بین کشور‌های مختلف برگزیده است، و اکثریت مردم نروژ امید بالایی به زندگی دارند. این کشور در شمال اسکاندیناوی و در واقع در قسمت شمالی اروپا واقع شده است و زندگی در آن کاملا مطابق کیفیت زندگی اروپایی و حتی بالا‌تر از آن می‌باشد. شما در کشور نروژ به سادگی می‌توانید ثبت شرکت داشته باشید و کارآفرینی کنید.

رشد جمعیت خارجی در کشور نروژ در 3 سال اخیر بیش از 9 درصد اعلام شده است؛ کشور نروژ یکی از کشورهایی است که توانسته فضای درآمدزایی خوب برای خارجیان ایجاد کند و در این زمینه بسیار موفق بوده است. آمار مهاجرت به کشور نروژ از طریق پناهندگی نسبت به سال‌های گذشته با رشد تنها یک درصدی روبرو بوده است؛ پس مشخص است که در این کشور فضای زیادی برای پناهندگی وجود ندارد و بهتر است به سراغ روش دیگری بروید و سعی کنید روش‌های قانونی و کم دردسرتر را انتخاب کنید.

شخصی که به طور مداوم به مدت 5 سال در نروژ اقامت داشته باشد، اجازه کار و زندگی در این کشور را کسب کرده و البته باید بیمه و مالیات را نیز در نظر بگیرد. درصورتی‌که فرد هیچ نوع جرمی مرتکب نشده باشد و آزمون زبان نروژی را نیز گذرانده باشد، می‌تواند اقامت دائم نروژ را به دست آورد و پس از 7 سال تابعیت نروژ را دریافت کند.

 ویزای کاری خصوصا در زمینه‌هایی مانند: آی‌تی، برق و الکترونیک، آشپزی، ورزشکاران و … برای افرادی که سابقه کاری خوبی دارند بهترین انتخاب است، البته تحصیل در نروژ در مقاطع فوق‌لیسانس و دکتری را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم که در ادامه مقاله اطلاعات دقیق‌تری ارائه می‌دهیم.

روش‌ های مهاجرت به نروژ

  • یکی از روش‌های مهاجرت به کشور نروژ، ازدواج با یک فرد از تبعه کشور نروژ است که البته فرقی نمی‌کند زن باشد یا مرد. در این روش شما باید بتوانید مدارک مورد نیاز را فراهم کرده و از نظر مالی نیز در وضعیت خوبی باشید.
  • از دیگر روش‌های اقامت در کشور نروژ، تحصیل است. شرایط تحصیل در کشور نروژ در تمامی مقاطع و رشته‌ها فراهم شده است؛ به طوری‌که فرد اجازه کار ضمن تحصیل را نیز دارد.
  • در کشور نروژ درصورتی‌که از نظر مالی در وضعیت خوبی باشید، امکان مهاجرت از طریق ثبت شرکت برای شما وجود دارد؛ به این صورت که شما سرمایه خود را در قالب ثبت شرکت به کشور نروژ وارد می‌کنید. شرکت راه‌اندازی شده و گردش مالی آغاز می‌شود و به این ترتیب سود مشخصی به سرمایه کشور نروژ اضافه شده و شما هم به درآمد خود می‌رسید. ویزای سرمایه گذاری کشور نروژ، با امنیت مالی بالایی همراه است.
  • درصورتی‌که سابقه کاری خوبی دارید و یا فن و علمی را به صورت حرفه‌ای بلدید، ویزای کاری کشور نروژ برای شما فراهم می‌شود، در این کشور، تنوع فرصت‌های کاری بسیار زیاد است و فرصت های شغلی، اغلب با درآمد خوبی همراه هستند. اگر شما به دنبال خوداشتغالی باشید، می‌توانید به سراغ کارآفرینی بروید.

ویزای کارآفرینی اغلب برای طرح‌های بیزینسی خوب ارائه می‌شود و می‌تواند نتیجه‌ای عالی به همراه داشته باشد. در کشور نروژ فضای تحصیل و کار و کسب سرمایه به خوبی فراهم شده است و انتخاب گزینه مناسب، بستگی به هدف ، میزان بودجه و میزان سواد شما دارد.

مهاجرت شرایط خاص به نروژ

افرادی که به قصد شرایط خاص به نروژ وارد می‌شوند، اغلب دارای اهداف مشخصی هستند؛ مثلاً اگر فردی قصد دارد برای درمان به نروژ وارد شود، می‌تواند از ویزای ضروری استفاده کند یا درصورتی‌که شما بخواهید در یک مسابقه‌ی ورزشی و یا کاری حضور موقت داشته باشید، ویزای شرایط خاص با سختگیری‌های کمتری برای شما فراهم است.

مهاجرت توریستی به نروژ

درصورتی‌که قصد دارید در مدتی کوتاه از نروژ دیدن نمایید و جاذبه‌های دیدنی این کشور را مورد بازدید قرار دهید، نیاز به ویزای توریستی دارید. ویزای توریستی نروژ به این صورت است که به مدت 09 روز به شما اجازه حضور در نروژ می‌دهد و پس از این زمان باید به کشور خود بازگردید. این روش برای اقامت موقت در نروژ اعمال می‌شود و امکان کار و سرمایه گذاری در این روش ممکن نیست. شما ابتدا فرم درخواست اولیه برای ویزای توریستی را تکمیل می‌کنید و منتظر پاسخ می‌‌شوید؛ سپس نیاز به گذرنامه، پاسپورت، شناسنامه و کارت ملی معتبر است. افراد باید دو قطعه عکس رنگی و نامه تمکن مالی داشته باشند. شما با داشتن مدارک کامل به سادگی می‌توانید مهاجرت توریستی به نروژ را برای خود فراهم سازید.

مهاجرت از طریق همراه به نروژ

یکی از روش‌های مهاجرت به نروژ، می‌تواند از طریق همراه باشد که ابتدا از طریق سرمایه‌گذاری و یا تحصیل صورت می‌گیرد؛ در این روش فردی که قرار است شما را دعوت نماید، باید از نظر مالی در وضعیت خوبی باشد. کاریابی در کشور نروژ برای افرادی که به قصد همراه رفته‌اند تا یک سال اول دشوار است.

مهاجرت کاری نروژ

از آنجایی که نروژ نرخ بیکاری کمی دارد، کار در این کشور آینده خوبی دارد؛ اما شخصی که بخواهد در زمینه کار اقدام کند باید فیلد تخصصی خیلی قدرتمندی داشته باشد؛ چون این کشور از قانون اتحادیه اروپا پیروی می‌کند. شخصی که به طور مداوم به مدت 3 سال در نروژ اقامت داشته باشد، اجازه کار و زندگی در این کشور را کسب کرده و البته باید بیمه و مالیات را در نظر بگیرد. درصورتی‌که فرد هیچ گونه جرمی مرتکب نشده باشد و آزمون زبان نروژی را گذرانده باشد، می‌تواند اقامت دائم نروژ را به دست آورد و پس از 7 سال تابعیت نروژ را دریافت کند.

نروژ جزء کشور هایی است که ویزای جست و جوی کار نروژ را به متقاضیانی که در این کشور سابقه تحصیلی دارند، یا به عنوان یک نیروی محقق یا به صورت آزاد و مستقل و یا برای موسسه علمی و دانشگاه در نروژ حضور دارند، ویزای جست و جوی کار صادر می کند. این افراد پس از اتمام دوران اقامت خود می توانند درخواست تمدید اقامت و جست و جوی کار در نروژ را بدهند.

روش دیگری که کشور نروژ در زمینه ی جذب نیروی کار انجام می دهد، جذب نیروی کار ماهر از طریق سیستم Skilled Workers است. در این روش، کشور نروژ به جذب نیرو های کاری که مدرک تحصیلی دانشگاهی دارند، و یا کسب و کار خود را داشته باشند اجازه ورود می دهد.

افرادی که از طریق ویزای اسکیلد ورکرز وارد نروژ می شوند، اقامتی 3 ساله دریافت می کنند که پس از این مدت می توان برای اقامت دائم (PR) کشور نروژ اقدام کنند. در هر دو روش ذکر شده خانواده فرد اجازه همراهی را از همان ابتدا دارند و اقامت را هم دریافت می کنند.

از مواردی که امروزه نروژ در آن راحت‌تر از سایر مسیر‌ها پذیریش می‌کند کادر درمان است. افراد در رشته‌ پرستاری، پیراپزشکی، داروسازی، شنوایی سنجی، روانشناسی و … می توانند مدارک دانشگاهی خود را ارسال کنند و بعد از تایید مدارکشان باید یک دوره 1تا3 ساله زبان نروژی بگذرانند تا بتوانند در این کشور مشغول به کار شوند.

در نروژ یک پرستار معمولی حدود 42 هزار کرون و پرستار متحصص 45 هزار کرون سالیانه دریافت می‌کند و دولت نروژ به پرستاران ارزش و جایگاه ویژه‌ای می‌دهد.

برای اخذ ویزای کاری و دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه کار در نروژ با مشاورین موسسه مهاجرتی GO2TR تماس حاصل فرمایید.

مهاجرت تحصیلی‌ به نروژ

دانشگاه‌های نروژ جزو برترین دانشگاه‌های دنیا هستند و سطح علمی بسیار بالایی دارند. مزیت دانشگاه‌های نروژ این است که بین دانشجویان خارجی و داخلی هیچ تبعیضی وجود ندارد و هزینه تحصیل رایگان است. امکان دریافت ویزای تحصیلی در مقطع کارشناسی در نروژ تقریبا وجود ندارد و تحصیل در مقطع دکترا در نروژ بسیار راحت‌تر است؛ در نروژ تحصیل در مقطع دکترا، یک شغل محسوب می‌شود و دانشجویان از دانشگاه‌های این کشور حقوق دریافت می‌کنند. حقوق در نظر گرفته شده 25 تا 30 هزار کرون در ماه است. دانشگاه‌های نروژ در ابتدا آگهی کار منتشر می‌کنند و دانشجویان با مراجعه به سایت دانشگاه مربوطه پوزیشن مربوط به رشته خود را اپلای می‌کنند؛ در ادامه برترین دانشگاه‌های این کشور را طبق سایت QS معرفی می‌کنیم:

  • University of Oslo (دانشگاه اسلو نروژ)
  • University of Bergen
  • Norwegian University of Science And Technology
  • University of Tromsø The Arctic University of Norway
  • University of Agder

تحصیل در مقاطع پایین نروژ بیشتر به زبان نروژی صورت می‌گیرد. در این کشور کالج‌هایی وجود دارد که امکان یادگیری زبان نروژی را فراهم می‌سازند. تحصیل برای مقطع کارشناسی‌ارشد و دکترا به زبان انگلیسی است و افراد باید مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل 7 داشته باشند.

شما با تحصیل در مقطع دکترا در نروژ، اجازه اقامت دائم پس از تحصیل در این کشور را خواهید داشت؛ به این ترتیب می‌توانید حساب بانکی باز کنید و برای همراهان خود نیز ویزا دریافت نمایید.

به‌طور کلی ویزای تحصیلی نروژ یکی از بهترین روش‌های پیش روی افراد است. مدارک لازم برای ویزای تحصیلی نروژ به این صورت است که افراد باید مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات و معدل بالا 18 برای پذیرش در مقطع ارشد داشته باشند؛ همچنین افراد باید بتوانند برای ورود به مقاطع تحصیلی بالاتری رزومه تحصیلی خوبی ارائه دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *